Gå til hovedinnhold

Pur Design kommer på TV

I går var Pur-jentene Hege og Marianne på premierefesten til Gullungene. Det er et nytt realitykonsept som skal gå på TVNorge fremover våren.
Grunnen til at vi var invitert på festen var at vi har laget et grafisk element til serien. Pur Design har laget bakveggen som deltakerne sitter foran når de blir intervjuet en og en. Den hvite veggen som er full av rammer står vi for.

Men man går ikke bare på premierefest for å se på førpremieren av serien. Vi fikk også masse god drikke og fantastisk tapas. Jeg drømmer enda om den tapasen. Så bare å si ifra når neste premierefest er, Pur Design-jentene stiller villig opp.

Så ble serien vist for første gang, på storskjerm. Det er klart litt morsomt og stemning å se det sammen med så mange mennesker, og så er det jo helt klart stas for deltakerne som ser seg selv på TV, få med seg deres reaksjon på ting de har sagt og gjort.
Til slutt kom et annet høydepunkt, nemlig rulleteksten. Hvis du ser skikkelig fort etter når teksten flyr over skjermen vil du se  at det står Pur Design der. Yeeee, vi er så stolte!!! Men jeg sier det igjen, se FORT etter, det er speed på den teksten. Vi kommer til å sitte å se på rulleteksten hver torsdag fremover nå, som er dagen Gullungene kommer til å gå på TV.

6 kommentarer

 1. Kari Anna
  mar 15, 2011 @ 11:27:45

  GRATTIS med flott arbeid og god reklame 🙂 Det er Kvinnovasjonsjenter det, tenker jeg! HEIA HEIA!!!

  Svar

 2. Geir
  mar 15, 2011 @ 12:04:21

  Så tøft, regner med dere kommer på rulletekten også da….det kan jo føre til mange oppdrag. Lykke til.

  Svar

 3. Tine
  mar 15, 2011 @ 12:45:59

  Så utrolig gøy 🙂 Bra jobba jenter!

  Svar

 4. Pur Design
  mar 15, 2011 @ 16:33:59

  Takk takk, ja vi synes dette var veldig morro 🙂

  Svar

 5. Aud
  mar 15, 2011 @ 17:08:31

  SÅ morro 🙂
  Gratulerer med innsatsen og sikkert et godt omdømme!
  Dere er flinke.

  Svar

 6. Renate
  mar 15, 2011 @ 17:45:24

  YEY!!! SÅ GØY 😀

  Svar

Skriv en kommentar

*