Gå til hovedinnhold

Kvinnovasjonskonferansen 2011

I går var Pur Design på Kvinnovasjonskonferansen i Kongsberg.
Vi har tidligere vært med på Kvinnovasjonskonferansen i Sarpsborg. Synes dette er en flott erfaring å få med seg. Vi møter masse andre jenter i samme situasjon som oss. Det er ny oppstartede gründere og mennesker med mer erfaring fra sine bedrifter en det vi har. Det er fint å dele lærdom på den ene eller andre måten.
Konferansen har flere interesante foredragsholdere og innimellom pausen blir det tid til mingling og nye bekjentskap. Det var mange flere ivrige damer en oss som hadde møtt opp på dette. Alt i alt var vi ca 130 stk, som hadde bunkret oss sammen i Smeltehytta.

Det var flere flinke og inspirerende foredragsholdere. Jentene som er hjernen bak nettstedet Epla var der. En ivrig dame fra Telemark, Stine Åsland har milionsalg på sin vafelrøre, Telemarksrøra. Grunneller av Hot Nok, Thea Glimsdal Temte, var tilstede og viste frem og fortale om sin vei til suksess.
Underveis fikk vi også noen minutter med avspenning av Ingvild Bockeli Jebsen. Hun guidet oss gjennom mindfullness. Hun ga oss flotte tips om hvordan  vi kan slappe litt av og takle stress i en hektisk hverdag.


// En kopp kaffe, mens vi hører på spennende foredrag.


// Jentene fra Epla snakker om sin vei oppover.


// Deilig vafler fra Telemarksrøra. Ja vi var sultne på dette tidspunktet.

Skriv en kommentar

*