Gå til hovedinnhold

Girlpower, pappkamera og redde elefanter

I går var vi på middag i Drammen Næringslivsforening. I den forbindelse skulle alle bedriftene ha en liten presentasjon av seg selv. «Problemet» oppstod da det stod i invitasjonen at Power Point eller andre visninger på skjerm ikke var lov.
Eller for oss er ikke dette noe problem, vi er krative jenter og fant så klart på en genial løsning for presentasjon. Da fikk vi heller vise hvem vi var visuelt, det er jo tross alt visuell kommunikasjon vi driver med.

Pappfigurere ble klippet ut for å vise våre personlige egenskaper. Kristine med blyant og papir, Hege som har et kjært forhold til macen sin og Marianne som liker å ta bilder.

I tillegg illustrerte vi hvordan vi ser på oss selv som en liten bedrift med bare 3 medarbeidere (rosa mus) som ikke er redd for de store bedriftene (redd elefant) som kan være over 30 ansatte. Vi som små, kan levere minst like like bra løsninger som de store.

Fremføringen gikk veldig bra (bare litt tough crowd) og om det er mulig å vinne en fremføring, så gjorde Pur Design det. Ja, vi vant faktisk, vi fikk en bok! Det synes vi så klart var veldig stas.

En kommentar

  1. Geir
    okt 20, 2011 @ 07:34:53

    Så bra at det gikk fint med presentasjonen. Og den må jo ha vært bra når dere vant. Håper dette fører til masse jobber hvor dere får brukt kreativiteten som dere tydeligvis har masse av. Lykke til.

    Svar

Skriv en kommentar

*